Loveshoot | Pre-Wedding shoot

Verliefd, verloofd, getrouwd. Het maakt niet uit in welke fase jij zit; ik fotografeer jou en je grote liefde tijdens deze gezellige loveshoot.

Loveshoot, Shoot4Two, Verlovingsshoot, of PreWeddingShoot, het is maar net hoe je het noemen wilt, een nieuw fenomeen uit de Verenigde Staten.

Vinden jullie het leuk om voorafgaand aan jullie trouwdag alvast een aantal mooie foto’s van jullie samen te hebben, die je ook kunt gebruiken voor jullie save-the-date kaartjes en/of trouwkaart? Boek dan een loveshoot. Je kunt in ontspannen sfeer alvast wennen aan elkaar.

Een Loveshoot kan uiteraard ook als jullie niet gaan trouwen, maar gewoon omdat jullie de liefde voor elkaar willen delen en dit mooi willen laten vastleggen.

Liefde is emotie, misschien wel de mooiste emotie.
Samen zijn, elkaar steunen door dik en dun. Liefde voor je partner, je ouders, kinderen of opa en oma. Laat het vastleggen, voor nu en bovenal voor altijd. Een tastbaar gedeelte van jullie relatie.

Ik maak foto’s waar jullie samen geweldig op zullen staan. Midden in een prachtig natuurgebied, op het plein van een oud stadscentrum of samen thuis? 

Voor jullie moet het voelen als een leuk uitje waarin ik jullie liefde tegelijkertijd vast zal leggen. Ik laat jullie samen lachen, dansen en kletsen, dus het zal vooral ongedwongen zijn.  Ik zet jullie op de juiste plek en met behulp van wat leuke vragen en opdrachten doen jullie de rest.  Doordat ik de techniek gebruik van Moment Design zullen jullie niet eens het gevoel hebben dat jullie op de foto gaan.

Voor een Love shoot | Pre-Wedding Shoot kun je kiezen uit de volgende mogelijkheden. Zo kun je de loveshoot zo uitgebreid maken als je zelf wilt.. Vervolgens wordt er in overleg een passende datum en locatie gezocht.  Wordt het romantisch in de natuur of wat stoerder in de stad? Laat het me weten! Een afspraak maken kan via e-mail of via het contactformulier. 

En natuurlijk krijg je als aankomend bruidspaar een hele mooie korting als ik ook jullie bruiloft mag fotograferen.

Budget
CompleetTop
187,-297,-497,-
ca. 45 minuten fotograferen in regio HoofddorpCa. 1 – 1,5 uur fotograferen op een locatie naar keuze1 – 1,5 uur fotograferen
op een locatie naar keuze
Ca. 30 digitale fotobestandenCa. 30 digitale fotobestandenCa. 40 digitale fotobestanden
Online galleryOnline galleryOnline gallery
SlideshowSlideshowSlideshow
Mini album, 20 x 15 cm,
5 spreads (10 pagina’s), linnen kaft (zonder logo van fabrikant)
Album 20 x 20 cm, 10 spreads (20 pagina’s), linnen kaft en gegraveerde namen of met embossing (zonder logo van fabrikant)
(Wall-Art op diverse materialen en maten tegen meerprijs)Wall-Art 40 x 60 cm
op bijv. Acryl
(Bewaardoos album tegen meerprijs)
25 km inclusief25 km inclusief200 km inclusief

Gemaakt om te koesteren en bewaard voor altijd

Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw.

Meer foto’s zijn mogelijk voor €7,50 per extra foto. Tot een straal van 25 km vanaf mijn adres (Hoofddorp) zijn de reiskosten inclusief, daarna €0,35 cent per gereden kilometer.

Fotobestanden worden zonder watermerk en logo opgeleverd.

One thought on “Loveshoot | Pre-Wedding shoot

 1. Lieve Jolanda,
  je hebt ons zeer verrast met de mooie foto,s van de loveshoot.
  Door op zo,n ontspannen wijze met elkaar te zijn, grappige vragen te beantwoorden en in een mooie omgeving zoals het bos zijn het prachtige echte foto,s geworden.
  Geen geposeerde foto,s maar gewoon zoals we zijn en in de interactie met elkaar.
  Je legt het mooiste moment vast en dat is echt bijzonder. Wij zijn er erg blij mee.
  Wanneer je echt mooie en natuurlijke foto,s wilt dan moet je absoluut met jou een afspraak maken.
  Lieve groeten van Frank en Ragnhild

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *