Loveshoot | Pre-Wedding shoot

Verliefd, verloofd, getrouwd. Het maakt niet uit in welke fase jij zit; ik fotografeer jou en je grote liefde tijdens deze gezellige loveshoot.

Loveshoot, Shoot4Two, Verlovingsshoot, of PreWeddingShoot, het is maar net hoe je het noemen wilt, een nieuw fenomeen uit de Verenigde Staten.

Vinden jullie het leuk om voorafgaand aan jullie trouwdag alvast een aantal mooie foto’s van jullie samen te hebben, die je ook kunt gebruiken voor jullie save-the-date kaartjes en/of trouwkaart? Boek dan een loveshoot. Je kunt in ontspannen sfeer alvast wennen aan elkaar.

Een Loveshoot kan uiteraard ook als jullie niet gaan trouwen, maar gewoon omdat jullie de liefde voor elkaar willen delen en dit mooi willen laten vastleggen.

Liefde is emotie, misschien wel de mooiste emotie.
Samen zijn, elkaar steunen door dik en dun. Liefde voor je partner, je ouders, kinderen of opa en oma. Laat het vastleggen, voor nu en bovenal voor altijd. Een tastbaar gedeelte van jullie relatie.

Ik maak foto’s waar jullie samen geweldig op zullen staan. Midden in een prachtig natuurgebied, op het plein van een oud stadscentrum of samen thuis? 

Voor jullie moet het voelen als een leuk uitje waarin ik jullie liefde tegelijkertijd vast zal leggen. Ik laat jullie samen lachen, dansen en kletsen, dus het zal vooral ongedwongen zijn.  Ik zet jullie op de juiste plek en met behulp van wat leuke vragen en opdrachten doen jullie de rest.  Doordat ik de techniek gebruik van Moment Design zullen jullie niet eens het gevoel hebben dat jullie op de foto gaan.

Voor een Love shoot | Pre-Wedding Shoot kun je kiezen uit de volgende mogelijkheden. Zo kun je de loveshoot zo uitgebreid maken als je zelf wilt.. Vervolgens wordt er in overleg een passende datum en locatie gezocht.  Wordt het romantisch in de natuur of wat stoerder in de stad? Laat het me weten! Een afspraak maken kan via e-mail of via het contactformulier. 

En natuurlijk krijg je als aankomend bruidspaar een hele mooie korting als ik ook jullie bruiloft mag fotograferen.

BudgetCompleetTop
187,-297,-497,-
ca. 45 minuten fotograferen in regio HoofddorpCa. 1 – 1,5 uur fotograferen op een locatie naar keuze1 – 1,5 uur fotograferen op locatie
20 x 15 mini album, 5 spreadsCa. 30 digitale fotobestandenCa. 30 digitale fotobestanden
Online galleryOnline galleryOnline gallery
SlideshowSlideshowSlideshow
20 x 15 mini album, 5 spreads20 x 15 mini album, 5 spreads
Keuze uit:
Wall-Art Acryl 40 x 60 cm OF
Album 20 x 20 cm, 10 spreads met linnen kaft en gegraveerde namen 
(Bewaardoos album tegen meerprijs)

Gemaakt om te koesteren en bewaard voor altijd

Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw.

Meer foto’s zijn mogelijk voor €7,50 per extra foto. Tot een straal van 25 km vanaf mijn adres (Hoofddorp) zijn de reiskosten inclusief, daarna €0,35 cent per gereden kilometer.

Fotobestanden worden zonder watermerk en logo opgeleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *