Lieve woorden

Lieve Jolanda,
je hebt ons zeer verrast met de mooie foto’s van de loveshoot.
Door op zo’n ontspannen wijze met elkaar te zijn, grappige vragen te beantwoorden en in een mooie omgeving zoals het bos zijn het prachtige echte foto’s geworden.
Geen geposeerde foto,s maar gewoon zoals we zijn en in de interactie met elkaar.
Je legt het mooiste moment vast en dat is echt bijzonder. Wij zijn er erg blij mee.
Wanneer je echt mooie en natuurlijke foto’s wilt dan moet je absoluut met jou een afspraak maken.
Lieve groeten van Frank en Ragnhild

Ben onder de indruk Jolanda van het mooie werk wat je doet met fotografie en wat je laat zien.
Super! Respect!
Blijf je graag volgen in je ontwikkeling. Liefs, Anne

Ook wij, Geo en Ine kunnen jouw werk bijzonder waarderen. Tijdens mijn 70ste verjaardag heb jij deze avond op een mooie en feestelijke manier vastgelegd in een bijzondere fotoreportage. Een mooie herinnering waar wij nog regelmatig met veel plezier na terug kijken. Nu ben je een totaal andere weg in geslagen en ben je als volleerd en geregistreerd afscheid fotografe bezig. Wij weten zeker dat je daar in zult slagen en wensen jou daarmee heel veel succes toe. Liefs van ons twee, Geo en Ine.

Petje af voor Jolanda dat ze de opleiding ondanks haar drukke leven qua werk en zorg voor familie, weer met volle 100% interesse en inzet gedaan heeft. Aanwinst voor mensen die een “moment” reportage overwegen. Liefs Connie.

Memorabele momenten:
zitten vaak in de gewone, alledaagse dingen. Je herkent ze pas als ze zijn vastgelegd, en je terug kunt kijken naar dat moment, en ziet hóe mooi het was. Jolanda weet die momenten te vangen met haar camera. Mooie, ontroerende foto’s die je terugbrengen naar dat moment.’
Antoinette Sluijter

Hoi Jolanda,
Bedankt voor je fijne middag.
De verrassende vragen die je stelde tijdens de foto shoot  hebben er voor gezorgd dat we niet in de gaten Hebben gehad dat er foto’s werden gemaakt.
Hierdoor kregen de foto’s een natuurlijke uitstraling.
We kijken terug op een leuke foto shoot met een mooi herinneringen. Groetjes, Arie en Liesbeth

Lieve Jolanda,
Dank je wel voor de prachtige fotoshoot!
Wat zijn we enorm blij en trots op het eindresultaat.
En wat ben jij super fijn om mee te werken. Je bent er maar je bent er ook weer niet.
Je aanwezigheid voelt liefdevol met passie voor je vak.
We hebben nu 3 fotoshoots met je gehad en elke keer weer enorm tevreden!
Liefs Lara

Jolanda heeft bij ons op een prachtige wijze ons gezin gefotografeerd. Ze past geruisloos haar energie aan binnen ons gezin. Iedereen voelde zich vrij en kon bewegen zonder zich ‘bekeken’ te voelen. Prachtige échte plaatjes waren het resultaat. Jolanda heeft gevoel voor compositie en emotie. Ze weet het moment te pakken. Top! Elise

Dankjewel Jolanda voor de geweldige mooie foto’s die je van ons gemaakt hebt. We hebben een herinnering voor ons zelf maar ook voor onze kinderen en kleinkinderen neergezet. Super mooi geworden. Thanx, Jose.

Supertrots op mijn vrouw, die zich volledig op deze opleiding heeft gestort. En ook is geslaagd. Nu is ze druk met haar website, en ook met het maken van love shoots. Ervaring maakt je zoveel rijker xx