De eindpresentatie!

Het laatste blok van de opleiding tot documentair afscheidsfotograaf werd afgesloten met een laatste dag theorie en uiteindelijk de eindpresentaties met een feestelijke afsluiting. Helaas kon ik er niet live bij aanwezig zijn vanwege koorts en griep, maar via Skype lukte het prima.

Het zit erop!

In deze opleiding heb ik een mooie persoonlijke groei doorgemaakt gemaakt, als mens en als fotograaf. Zo kan ik vol vertrouwen starten als gecertificeerd afscheidsfotograaf. Met kleine stapjes en innovatief denken kan ik werken aan groei en zo kan ik verder op mijn pad. 

Ik ben mij ervan bewust dat fotografie bij het afscheid nog steeds niet vanzelfsprekend is en dat klassieke uitvaartondernemers niet staan te springen om zo’n nieuwigheid. Maar ik ben er zeker van dat ik ook hen heel wat kan bieden, zowel zakelijk als ondersteunend. Het is een proces waar een lange adem voor nodig is, de branche is behoudend en ik moet niet meteen de oceaan over willen zwemmen natuurlijk, maar uiteindelijk kom ik bij mijn doel: een tastbare en liefdevolle herinnering aan het afscheid, voor iedereen toegankelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *