Day In The Life fotoshoot

Wat is een Day In the Life fotoshoot?

Het alledaagse leven is iets waar we niet vaak bij stilstaan. Maar later is juist dat dagelijkse leven geweldig om terug te kijken. Een Day In The Life fotoshoot (DITL) is een serie documentaire beelden van hoe jullie dagelijkse dag er uit ziet. Samen boekjes lezen, aan tafel boterhammen smeren, koekjes bakken, de tuin opruimen, een tentje bouwen in de huiskamer, dagje bij opa en oma of de camping, huiswerkjes, tanden poetsen, neerploffen op de bank als de kleine op bed ligt. Kleine momenten en vaak zo vluchtig. Maar zijn deze momenten klein? Of ligt het grootse juist in het gewone, dagelijkse leven?

‘Sometimes you will never know the value of a moment
until it becomes a memory’ 

(Theodor Seuss Geisel)

Hoe gaat een Day In the Life fotoshoot in zijn werk?

Ik ga ‘onzichtbaar’ aan het werk en leg alleen jullie momenten vast. Natuurlijk is het eerst even wennen aan een fotograaf om jullie heen, maar dat went. En al snel voelen jullie je vrij genoeg om te doen wat jullie normaal ook doen. Want dat is genoeg! Er wordt niet geposeerd en opruimen tussendoor is eigenlijk niet de bedoeling tenzij je dat normaal ook doet. Ik leg vast hoe bijzonder jullie dagelijkse dingen eigenlijk zijn. Alle dingen die in de snelheid van het leven zo vanzelfsprekend ogen. Aan mij is het om jullie momenten te zoeken en vast te leggen, zelfs als jullie dénken dat er niets interessants gebeurt.

Tip: Verhuizen?

Misschien heb je plannen om te verhuizen en zijn de kinderen de eerste jaren van hun leven in dit huis opgegroeid en willen jullie juist om die reden een reportage laten maken in het oude huis.

StandaardCompleet
ca. 3 uur € 397,-ca. 6 uur € 597-
Telefonisch kennismakingsgesprek    Telefonisch kennismakingsgesprek   
Online gallery   Online gallery   
Slideshow op muziek binnen een week    Slideshow op muziek binnen een week    
ca. 30 foto’s geleverd op USB    ca. 60 foto’s geleverd op USB
Mini album 20 x 15 cm, 10 spreads, linnen kaft afwerkingAlbum 20 x 20 cm, 20 spreads, linnen kaft, gegraveerde tekst of met embossing.
200 km inclusief200 km inclusief

Bij elke Day In the Life fotoshoot worden de foto’s zonder watermerk en logo opgeleverd en krijg je de mogelijkheid voor een afdruk van hoge kwaliteit, ingelijst, of op acryl, dibond, staal, hout of canvas, in stevige verpakkingen thuisgestuurd. 

Enthousiast geworden?

Laat het me weten! Een afspraak maken kan via e-mail of via het contactformulier. 

Day In The life Fotoshoot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *