Valentijnsactie 2020

Jaaaa…. Verras hem of haar… je gezin,, je familie,  je beste vriend(in), of die ene,  die je heel dierbaar is met een loveshoot … een liefdevolle herinnering!!

Speciale Valentijnsdagactie: € 147,00

Bestel een cadeaubon!

Foto’s zijn van onschatbare waarde. Hoe mooi is daarom om een dierbare te verrassen met een mooie fotoshoot en een mooi vormgegeven mini fotoalbum.  Ik maak foto’s waar jullie samen geweldig op zullen staan. 

Bestel nu vóór 14 februari een Valentijnsdagcadeaubon en bepaal na het geven, samen, waar en wanneer jullie de fotoshoot willen laten plaatsvinden.

✔ 1 uur fotograferen
✔ Op een locatie in overleg
✔ 15 zorgvuldig geselecteerde en bewerkte fotobestanden in kleur en z/w
✔ 15 x 15 fotoalbum

Gemaakt om te koesteren en bewaard voor altijd

Ik stuur je de cadeaubon, met persoonlijke tekst, in een mooie geschenkverpakking, helemaal klaar om te geven. De cadeaubon wordt na betaling verstuurd.

Opleiding documentair afscheidsfotograaf

Het derde blok van de opleiding voor Documentair Afscheidsfotograaf bij Goodbye Moments zit erop. Deze dag stond in het teken van P&R en Marketing.  Ik ben de opleiding gestart omdat liefdevolle portretten en waardevolle reportages wil maken. Maar voor mij was het een voorwaarde dat tijdens de opleiding ook aandacht zou zijn voor dit onderwerp zodat ik tools zou hebben om mijn bedrijf succesvol te maken.  

PR & Marketing: boeiend hoor, maar vooral voor de professionals, het was nooit iets waar ik sterk ik ben. Juist omdat ik zo graag de kern van leven en liefde voor elkaar koester. 

Toch raakte ik al heel snel geboeid door het onderwerp. Aan het eind van de lange opleidingsdag was ik werkelijk bekaf en was ik helemaal vol van dingen waar ik nooit enthousiast over was. 

Het resultaat is dat ik de volgende ochtend direct een paar keuzes heb gemaakt uit de vele tips en ben gestart met het bepalen van mijn doelgroep, mijn doelen en mijn strategie. Nooit gedacht ik deze termen ooit zou opschrijven met zoveel enthousiasme. 

Ik ga de komende weken hiermee aan de slag! Het respectvol vastleggen van liefdevolle herinneringen en verbinding en het ontzorgen van iedereen die betrokken is daarbij is mijn doel. Ook deze opleidingsdag heeft mij geholpen mijn weg te vinden.  Ik ben erg benieuwd naar de volgende, dan wordt de camera weer uit de tas gehaald.